Suzanne Vega

Dyskografia

  • Suzanne Vega (1985)
  • Solitude Standing (1987)
  • Days of Open Hand (1990)
  • 99.9F° (1992)
  • Nine Objects of Desire (1996)
  • Sessions at West 54th (1997)
  • Songs in Red and Gray (2001)
  • Live at the Stephen Talkhouse (2005)
  • Beauty & Crime (2007)
  • Solitude Standing: Live at the Barbican (2012)
  • Tales from the Realm of the Queen of Pentacles (2014)

Nadchodzące koncerty

Przeszłe koncerty

Zapytaj o artystę

Artysta:

Proponowany termin:

Imię i nazwisko / Firma:

Email:

Dodatkowe informacje:

Zamów newsletter

Zapisz się i bądź na bieżąco.

kup BILET

Tu znajdziesz pełną listę punktów sprzedaży biletów na nasze koncerty. Więcej

GRATISY - KONKURSY

Cyklicznie losujemy darmowe bilety na nasze koncerty oraz inne upominki: płyty, plakaty, autografy. Więcej

Dołącz do nas